Persoonlijk advies

Ik heb een passie voor Aloë. Dat is niet voor niks. De heilzame werking van deze bijzondere plant betekent veel voor me; elke dag weer. Graag geef ik u persoonlijk advies zowel over de Aloë producten (Forever), de Dode zee producten als de bijenproducten.

Aloe.nl

Aloe.nl verkoopt natuurlijke producten van Forever Living Products, dode zee producten en bijenproducten. Onder de enthousiaste leiding van Rianne Elzerman zijn de producten inmiddels niet meer weg te denken uit honderden Nederlandse huishoudens. Aloe.nl biedt deze producten aan via haar webshop. Zo haalt u met één simpele druk op de knop de natuur weer in huis. 

 

Mijn verhaal

Ik heb een passie voor Aloë. De heilzame werking van deze bijzondere plant betekent veel voor me; elke dag weer. Ik ben me gaan verdiepen in de basis van ons bestaan; de natuur. Door alle schadelijke invloeden van buitenaf raakt ons lichaam uitgeput. Bij mij uitte zich dat in allergieën, vermoeidheid en huidproblemen.

Om weer in balans te komen, ben ik, langzaam maar zeker, teruggegaan naar de natuur; naar meer natuurlijke voeding en producten. Via een imker ben ik in aanraking gekomen met de zuiverende werking van bijenpollen. Op zijn advies nam ik dagelijks diverse eetlepels pollen. Niet omdat de pollen lekker zijn, maar puur als voeding. Het werd voor mij weer mogelijk om normaler te kunnen functioneren.

Door deze bijzondere ervaring met bijenpollen, begon ik een zoektocht naar andere natuurlijke (bijen)producten. Dit bracht mij al snel bij Forever Living Products. Deze producten waren geheel pesticiden vrij en natuurlijk. Tot mijn grote opluchting kon ik lepels vol pollen inwisselen voor een eenvoudig samengeperst tablet. De verrassend positieve werking van het tablet, haalde mij over om ook de overige producten van Forever te gaan gebruiken. Mijn leven is nu drastisch veranderd. Waar ik me eerder door de dag heen sleepte, ben ik nu vol energie en kan weer intens genieten van de kleine dingen om me heen.

Sinds 2008 verkoop ik de producten van Forever. Niet per se om een eigen bedrijf te runnen, maar puur om andere mensen te kunnen wijzen op de helende werking van de natuurlijke producten van Forever, de dodezee- en de bijenproducten. Want ik ben er zeker van: deze producten maken je leven een stuk gezonder!

Rianne Elzerman

Persoonlijk advies; mail info@aloe.nl of 06-44957111